Inez Öhrman

Satsande hoppryttare

Tävlingar!

Publicerad 2012-06-30 09:12:00 i Tävling,

Nu äntligen har jag lite tävlingar inplanerade! Har vart utan tävlingar i ca en månad och KLARAR VERKLIGEN INTE AV DET! Är en ren tävlngsmänniska, haha.
 
I alla fall, så ska jag till Heda 12 Juli. Ska hoppa L:C L:B och bara känna att det är enkelt och att jag kan rida på i omhoppningen och satsa. Träffar också världens bästa Julide och Råbert<3 Har inte träffat henne på flera veckor. Dessutom ska Emelie och Ottilia dit så vi blir endel! Haha<3
Högst upp och neråt: Julide och Råbert, Ottilia och Jooar, Emelie och Corall
 
Sen är det meeting på Kalmar Hästsportklubb den 3-5 Augusti. Det ser jag så jäkla mycket fram emot! Helt otroligt mycket! Det blir nog Lilla rundan varje dag. Det blir fre: LC lör: LB sön: final LB+5(om jag kommer dit haha), kanske kör consulation som går i LB på söndagen :)
 
Och sen ska jag dit med Julide(vi åker inte med varandra, men kommer vara där tillsammans), vi ska ha så jäkla kul! En av sommarens höjdpunkter! Jag fyller även år den 4:e så vi ska fira och ha fest vi två, haha. Vi ska steka på kvällarna och ha förjäkligt kul på tävlingarna. Julide och jag hoppar nog inte samma klasser, Hon hoppar nog typ en klass högre varje dag, så vi kan säkert fota varandra :D
 
Blir helt glad av att tänka på det!
Emelie aka. bästa vän aka. mongo och jag<3
 
Deras bloggar:
http://juulideyoldas.blogg.se
http://emmeliza.blogg.se
http://hagbergedberg.blogg.se

Rast

Publicerad 2012-06-27 12:04:26 i Vardag,

Nu har jag rast fram till ett, ska käka och kolla lite på mobilen oså:) jobbar i tre timmar till, hörs sen!
 
/Inez
 

Snabbt om imorrn!

Publicerad 2012-06-26 23:50:54 i Vardag,

Imorrn jobbar jag till kl tre, gonna make some money! Efter det åker jag till stallet och rider Brunette, blir nog lite upphöjda bommar och bomserier. Efter det fixar jag vidare med en design som Ottilia, Vilma och Hanna ville ha, länkar bloggen sen så ni får se resultatet! Min har jag inte gjort än för jag vill att det ska bli så pass bra att jag är supernöjd över den! Lite nya bilder måste knäppas också ;)

Vi får se hur mycket jag hinner imorrn:) Ingen bild för jag bloggar från mobilen och appen SUGER!

/Inez

Regn fucking regn

Publicerad 2012-06-25 21:43:54 i Vardag,

Jag HATAR regn! Seriöst, jag åkte till stallet, tog in Brunette som stog dyngsur i hagen, var ute i regnet i säkert en kvart för att en häst i attackerade oss så vi fick gå in i massa andra jävla hagar.
 
Sen slutade det regna, då fixa jag Brunette för ridning. Men när jag kommer ut, tror ni inte att det börjar spöregna då? Sen red jag, och när jag var klar gick jag in för att jag var dyngblöt, tror ni inte att det slutar regna då och börjar spricka upp?
 
JAG HATAR ALLT REGN! Det går typ aldrig att rida för ridbanan är mer eller mindre en insjö, man fryser 24/7 och man kan inte sola(inte för att jag gillar det, det är typ det värsta som finns... men måste få bort in shortsbränna..)
 
Det enda positiva med regn är att man har en anledning att vara inne hela dagen och kolla på film och tv-serier.
 
Detta var skönt att skriva av mina känslor för regn^^
 
Taco hej!
Haha, Emilias hjälm efter regn och blåst

Nya ridstövlar

Publicerad 2012-06-25 13:21:28 i Utrustning,

Nu är det så att jag vil ha ett par nya/ett par till ridstövlar. Dragkedjan på mina falsterbo har gått sönder och dom är konstiga och buktar ut längst upp, dessutom så gå dom inte att spänna in så mycket som jag vill, så dom sitter rätt löst vid vaden.
 
Iaf, jag har en jäkla beslutsångest, finns massa stövlar jag vill ha. Jag vill ha ett par som stter riktigt bra och tajt! Kommentera gärna vad du tycker jag ska ha för stövlar och varför :)
 
Dessa har jag beslutsångest för:
Millenium Ramses 2 Moka ridstövel – De Niro Boot 5599:-
Bruna Pioneer 2000-2500
Mountain Horse Supreme High Rider 3899:-
Pioneer Crocodile ca 4000:-

Till salu

Publicerad 2012-06-24 14:10:07 i Bloppis,

Vid intresse kontakta [email protected] FRAKT INGÅR EJ
Mulleluvor 70kr/st strl ponny DEN LJUSBLÅ ÄR SÅLD!
JW luva 120kr strl ponny SÅLD!
Grimma 30kr strl ponny
Ridstövlar 50kr strl 33
Jodphurs 40kr strl 32
2 jofa-hjälmar 100kr/st strl 33-34
Rosa sporremmar(har även ljusblå tillsalu)+sporrar(15mm) med rosa stenar
Inga stenar tappade 120kr som ett kit
Ljusblå ridväst strl 140 60kr
CRW strl 140 80kr
Carat strl 152 120kr
Grönaktigt vunnit 100:-
Blått m. vita och röda Showmaster ränder 100:- SÅLT!
Vitt m. svart passpoal Gold Medal 100:-
Rött från pollux 20:-(väldigt litet passar shettis eller ngt bäst)
Ljusblått Gold Medal 100:-

Ponny strl på alla men har haft dom på maxad c-ponny :) Alla är allround
Ljusgrönt m. brun kant Hööks 150:-
Rosa m. grå kant Vet inte märket 150:-

Full strl på båda :) Allround

Dagen

Publicerad 2012-06-23 14:32:43 i Vardag,

Hej!
 
Jag och Hanna var uppe sent igår kväll så vi vaknade vid tolv och gick inte upp förrän ett, haha. Nu har hon åkt och halv fyra ungefär ska jag dra mig till stallet och fixa tre hästar.
 
Brunette ska gå lite bommar och mycket galoppjobb. Saffier ska gå 30 min skritt och trav. UC ska gå 15 min longering. Det blir nog ett par timmar i stallet, men ska ändå försöka vara effektiv :)
 
Ikväll ska jag fxa Ottilias design, chilla och ta igen sömn! Haha!
Vääääldigt gammal bild, haha

Hästarna igår

Publicerad 2012-06-23 14:16:07 i Hästar,

Brunette & Saffier Jet
Vila för jag hann inte rida :)
 
Bild lånad utav ägarna
 
Undercover
Longering i 15 min i trav
Haha soet ;)

Dåligt uppdatering - jag vet

Publicerad 2012-06-20 22:02:22 i Vardag,

Superdålig uppdatering, jag vet men jag har inte hunnit/haft lust att blogga.
 
I alla fall, på förmiddagen idag jobbade jag hos mamma och pappa för att betala tillbaka pengar som jag har lånat av dom. Men efter ca 2 timmar fick jag asont i ryggen så jag sov i en timme och käka pizza sen, haha. Men sen jobbade jag och fick ihop det jag skulle betala tillaka.
 
Sen var mamma och jag i stallet och mockade och fixade mat åt Corall och Brunette, dom fick stå idag för jag hann inte att rida för sen åkte jag och provred en d-ponny! Jag är helt kär i ponnyn och tror att med lite tid kan den bli något stort, den har helt klart viljan och kapaciteten att hoppa!
 
Den var väldigt pigg, men jag gillar bara när det går fort(kan man inte tro med tanke på att jag köpte Brunette, haha). Fick blåsor på fingrarna för jag red utan handskar. Jag rider alltid med hanskar annars men jag glömde dom och det kanske inte var så bra med tanke på att hästen var mer att hålla in än driva på om man säger så, haha.
 
Imorrn åker jag, Hanna och min familj till farmor och farfar, hoppas det blir bra väder så att vi kan åka ring! Vet inte hur mycket bloggning det blir då. Vi sover där och kommer hem på fredag :)
 
Hejdååå

Vill ha just nu

Publicerad 2012-06-18 11:51:11 i Utrustning,


Animo Larissa 3899:-
Sjukt härlig färg på denna kavaj! Min svarta animo är jätteskön så en stor hiss till Animo(vill även ha en röd och en mörkblå, haha)


Swarovskipannband med stora stenar 599:-
Har blivit helt kär i domhär pannbanden och vill ha i röd, ljusblå, klarblå, lila, multicrystal, champagne, guld och svart(ej på bild) haha

Dyón Working Collection 1099:-
Snyggt, snyggt och SNYGGT var ordet!

Eskadron luvor 269:-/st
Älskar dessa för att dom är väldigt enkla och om man har ett snyggt swarovskipannband till så framhävs pannpandet eftersom det inte är några färgstarka passpoaler.

Charlies schabrak 299:-/st
Domhär två schabraken är jättefina! Jättebra att ha som både tävlings och hemmaschabrak

Haha, min nästa ponny kommer bli bortskämd ;)

Brunette & Corall 17/6

Publicerad 2012-06-17 20:03:02 i Hästar,


Brunette red jag ett riktigt dressyrpass på och tränade på att hålla formen stadigt mellan hand och skänkel och mycket halter så att hon skulle hålla kvar formen när jag gjorde halt. Det gick sådär, men i alla fall bättre och bättre mot slutet. Hoppas vi kan göra någon dressyrstart snart :) Red i ca 40min.

Corall
Corall fick mycket galoppjobb träning på att hålla formen stadigt mellan hand och skänkel. Det gick ganska bra, hon blev trött på slutet.

Ska kolla om någon kan ta lite bilder imorrn^^ Hahah en ful bild och en vinterbild, men har inga på denhär daotrn ;)

Sova och uteritt

Publicerad 2012-06-16 12:38:46 i Vardag,

Hej!

Idag vaknade jag rätt sent, eller rättare sagt tjugo i tolv, haha ;) Men det var väldigt skönt att sova hela förmiddan. Senare ska jag rida ut med Emilia, hon tar Brunette och jag tar Corall.

Jag har Corall tills på onsdag eller torsdag ungefär och hon ska få riktig hårdträning med mycket galopp och markarbete.

Här har ni en liten bildbomb på Corren



/Inez

Visning

Publicerad 2012-06-15 15:44:37 i Allmänt,

Hejhallå!

Idag har vi visning på Brunette, roligt att det har ringt ett par i alla fall :) Efter det blir det chillkväll, eller inte ;) Ska fixa mina egen och Ottilias design, hoppas att jag fattar den nya stilmallen oså, haha.

Inatt sov jag hos Cornie, vi hade riktigt kul och åt en jäkla massa mat, haha, vi hade mat för typ fem pers. Vi såg på filmer och tjockade oss.

Haha varsin läsk också ;)

Nu ska jag fixa en jäkla massa Iphone bilder på min dator, så vi höres senare, hejdå! :)


Bästa laget!<3

New bloggish

Publicerad 2012-06-15 13:38:48 i Allmänt,

Hej!

Okej nu försöker vi igen. Har velat börja blogga igen men har inte haft någon ork att göra design, men nu är det ju sommarlov, massa roliga saker händer och jag har en massa tid! Ska göra en så fort jag orkar :)

Hope you gonna read it!




/Inez

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela